Tillbaka
Fler inlägg

Påfyllt med Moscot

Moscots Lemtosh fortsätter att vara Göteborgarnas favoritbåge. Sedan några veckor tillbaka har det varit slut på vissa storlekar och färger här i butiken. Men nu har vi fyllt på rejält så den som vill ha Moscot kan passa på att komma in nu för nu finns det mycket.

Glasögon som glider ner? Prova Nerdwax

Nu har vi plockat in en produkt som heter Nerdwax. Det är ett vax baserat på bivax (helt naturligt och ekologiskt) som du smetar på dina glasögon så att de inte ska glida ner. Fungerar fantastiskt bra! Kolla filmen:

Vasuma

  Nu skyltar vi med snygga bågar från Vasuma. Killarna från Vasuma träffade vi på första gången för tio år sedan när de började slå sig in i glasögonbranschen. Då höll de på med mössor och kläder men jag tror inte de ångrar att de började göra affärer med griniga optiker. Under dessa tio år har […]

Cazal is in the house

cazal_607-b

 

Tyska Cazal har kört sitt eget race när det gäller glasögon i över fyra årtionden nu.
Redan på 70-talet när Cari Zalloni skapade sina första glasögon stack de ut i mängden och har gjort sedan dess. Att det skulle bli så stora i hiphop- och rapscenen kunde han nog själv aldrig drömma om.

Hur som helst så finns det en samling riktigt udda bågar, både sol och oftalmiska från Cazal. Givetvis av tysk kvalitét.

 

cazal_fake

En del tycker tydligen det är skoj att plagiera andras grejer. Men hos oss får du garanterat alltid äkta vara.