Tillbaka
Fler inlägg

Påfyllt med Moscot

Moscots Lemtosh fortsätter att vara Göteborgarnas favoritbåge. Sedan några veckor tillbaka har det varit slut på vissa storlekar och färger här i butiken. Men nu har vi fyllt på rejält så den som vill ha Moscot kan passa på att komma in nu för nu finns det mycket.

Glasögon som glider ner? Prova Nerdwax

Nu har vi plockat in en produkt som heter Nerdwax. Det är ett vax baserat på bivax (helt naturligt och ekologiskt) som du smetar på dina glasögon så att de inte ska glida ner. Fungerar fantastiskt bra! Kolla filmen:

Vasuma

  Nu skyltar vi med snygga bågar från Vasuma. Killarna från Vasuma träffade vi på första gången för tio år sedan när de började slå sig in i glasögonbranschen. Då höll de på med mössor och kläder men jag tror inte de ångrar att de började göra affärer med griniga optiker. Under dessa tio år har […]

Först ut: Morriz of Sweden

grupp_bild_2937_2934_2938

 

Vi på Wasa Optik åker hela vägen ner till Paris och handlar bågar från Sverige. Lite som att åka till London och gå på H&M.
Men vi träffade Jonas på  Morriz of Sweden och han sa att han för en gång skull hade bågar som vi på Wasa Optik skulle gilla.

Det stämde precis, massa snygga glitter- och retrobågar. Precis i vår smak!

Och leveranstiden på tre dagar ska vi absolut inte klaga på.

img_3753