Tillbaka
Fler inlägg

Påfyllt med Moscot

Moscots Lemtosh fortsätter att vara Göteborgarnas favoritbåge. Sedan några veckor tillbaka har det varit slut på vissa storlekar och färger här i butiken. Men nu har vi fyllt på rejält så den som vill ha Moscot kan passa på att komma in nu för nu finns det mycket.

Glasögon som glider ner? Prova Nerdwax

Nu har vi plockat in en produkt som heter Nerdwax. Det är ett vax baserat på bivax (helt naturligt och ekologiskt) som du smetar på dina glasögon så att de inte ska glida ner. Fungerar fantastiskt bra! Kolla filmen:

Vasuma

  Nu skyltar vi med snygga bågar från Vasuma. Killarna från Vasuma träffade vi på första gången för tio år sedan när de började slå sig in i glasögonbranschen. Då höll de på med mössor och kläder men jag tror inte de ångrar att de började göra affärer med griniga optiker. Under dessa tio år har […]

Kala eyewear

_kala

 

Någon gång i början på 2000-talet slog Thomas två flugor i en smäll och tog med sig frugan till New York för att titta på glasögon.
Målet va optikmässan i New York.

Tyvärr var inte utbudet mycket annorlunda än på de europeiska mässorna. Men nånstans där i vimlet träffade Thomas amerikanen och tillika optikern Stan från Seattle.
Han förstod direkt att Thomas med sitt bakåtslickade hår och färgglada slips att han  va ute efter något annorlunda.
Så han presenterade Thomas för killarna bakom det fräcka märket ”Kala eyewear” .
Eftersom de var ett så pass litet företag hade de inte råd att ställa ut på den stora mässan så de visade istället upp sina bågar på ett hotell i stan.
Det blev affär direkt när han såg deras kaxigt kraftiga bågar. De runda plastbågarna och i glada färger var inte sämre.

oasis_rd

 

Sedan länge har vi sålt slut de bågarna och inte funnit dom igen, tills nu.
I år så träffade vi på Daniel på den stora glasögon mässan Silmo i Paris. Bågarna va precis lika bra som då om inte bättre.

Idag kom dom och finns i butiken. Vi kan stolt säga att vi är den enda optikern i Sverige som säljer dessa fräcka bågar.

 

chateau_bk