Tillbaka
Fler inlägg

Påfyllt med Moscot

Moscots Lemtosh fortsätter att vara Göteborgarnas favoritbåge. Sedan några veckor tillbaka har det varit slut på vissa storlekar och färger här i butiken. Men nu har vi fyllt på rejält så den som vill ha Moscot kan passa på att komma in nu för nu finns det mycket.

Glasögon som glider ner? Prova Nerdwax

Nu har vi plockat in en produkt som heter Nerdwax. Det är ett vax baserat på bivax (helt naturligt och ekologiskt) som du smetar på dina glasögon så att de inte ska glida ner. Fungerar fantastiskt bra! Kolla filmen:

Vasuma

  Nu skyltar vi med snygga bågar från Vasuma. Killarna från Vasuma träffade vi på första gången för tio år sedan när de började slå sig in i glasögonbranschen. Då höll de på med mössor och kläder men jag tror inte de ångrar att de började göra affärer med griniga optiker. Under dessa tio år har […]

Kirk and Kirk

copyrighted

copyrighted

 

På en optikmässa för sisådär tjugo år sedan fick Thomas syn på en oehört elegant och välklädd man i vit kostym som hade ett par riktigt fräcka glasögon på sig.
Where have you bought this lyckades han få fram på sin perfekta engelska och fick till svar att det är hans egen design.

Mannen presenterade sig som Jason Kirk och förklarade att han hade börjat designa och tillverka glasögon under namnet Kirk originals.
Han ställde inte ut på mässan men kunde ändå visa sina bågar som fanns i en portfölj han hade med sig.

Så sen dess har vi alltid köpt i alla dess former och färger av Jason. Numera designar han med sin fru under namnet Kirk and Kirk och det är nästan en euforisk känsla att ta och titta på de bågarna.

 

kaleidoscope_lez_side_flame