Undermeny

”Fort & slarvigt”

Glasögon på en timma, är det verkligen möjligt? Jepp, när trenden går att fler och fler optiker skickar sina glasögon till större centraler eller beställer från Kina har vi på Wasa Optik gjort precis tvärtom – ökat vårt lager av glas samt investerat i hypermoderna slipmaskiner. Det gör att vi ofta kan leverera dina glasögon så snabbt som på en timma!
Hemma har vi styrkor från +3,00 till -5,00 med antireflex och högbrytande glas från Carl Zeiss.
Vi kan även leverera obehandlade glas från +5,00 till -5,00.
Hör gärna av er och fråga om ni undrar specifikt om ert glas finns.

Uttrycket ”Fort & slarvigt” härrör sig från vår nystart 1984 då reklamfirman ville att vi skulle ha en bra slogan. De tyckte inte att detta förslag var bra. De hade nog rätt, för när vi ibland testar den på våra kunder brukar de flesta inte längre vara så intresserade av att få sina glasögon inom en timma (”eh, jag har inte bråttom jag kan vänta tills i morgon”).

I själva verket levererar vi våra bågar med större omsorg än de flesta. Varje kund är en levande reklampelare för oss – och snygga och välgjorda glasögon genererar fler kunder. Så att vi anstränger oss beror inte bara på att vi vill åt era pengar, vi vill åt era vänners pengar också.