Undermeny

Vad kostar det?

Vi har en trygg prissättning. Det betyder att vi inte har kalkylerat med några generella rabatter, inga studentrabatter inga pensionärsrabatter o.s.v. Ej heller rear vi varor.

Undersökningar
Synundersökning för glasögon: 500 kronor
Synundersökning + Linskoll utan köp av linser här: 500 kronor
Nytillpassning för kontaktlinser: 500 kronor
Ögonhälsoundersökning: 800 kronor

Progressiva glas
En fråga som ibland kommer upp är, varför är det så dyrt? När det gäller glasen så är svaret enkelt, du får vad du betalar för. Priser på progressiva glas varierar mellan 2800 till 9000 kronor för ett par glas. Nu är det inte så enkelt att det billigaste alltid är helkass, men det är stora skillnader. Ofta spelar dina behov en stor roll för valet av glas, d.v.s. vad har du för synfel? Vad skall de användas till? Hur kräsen är du?

Bågar
Vad bågpriserna beträffar så är det flera faktorer, mode, kvalitet, material, massproduktion, varunamn eller modenamn. Ju hetare namn, ju mer kostar de.

Vi har ett ganska stort utbud av bågar som kostar runt 700 kr, men det vi satsar på är snygga och annorlunda bågar från duktiga självständiga designers. De bågarna kostar lite mer, ofta mellan 2200 till 3000 kr. Då är å andra sidan chansen att du patrullerar stadens gator med brillor, som ingen annan har, ganska stor.

Vi lägger ned mycket möda på att leta bågar ute på de internationella mässorna, och där är det uppenbart att det är de unga självständiga designerna som är de mest spännande, de tar dessutom kvaliteten på stort allvar.